Op vrijdagavond 28 september van 19.30 – 22.00 uur is er in de kantine van voetbalvereniging RKDEO, Sportparkweg 30 in Nootdorp een mannenavond! Het is bewezen dat mannen af en toe een avond voor zichzelf moeten hebben. Daarom organiseert SBJ Samen Sterk een avond met KNVB scheidsrechter Kevin Blom en een pub quiz. Kevin Blom vertelt over de ins en outs van zijn werk als scheidsrechter, over de mentale weerbaarheid en het omgaan met tegenslagen die hierbij komen kijken. Daarna zijn er nog leuke prijzen te winnen met de pub quiz. De toegang is €5,00 inclusief 2 consumpties.

Kevin Blom begon in 2003 zijn carrière als scheidsrechter in het betaald voetbal. Al gauw maakte hij zijn debuut in de Eredivisie en promoveerde naar de A-lijst van de KNVB. Tegenwoordig zit Kevin in de internationale elitegroep. Dit is de hoogste gradatie binnen de UEFA en geeft aan dat Kevin bij de beste 100 scheidsrechters van Europa hoort. Door deze status mag Kevin onder andere wedstrijden uit de Champions League leiden. Kevin Blom boeit zijn publiek met zijn enthousiasme en gevoel voor humor als hij over zijn vak en alles wat daarbij hoort, vertelt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *