Ieder mens is een vat vol verhalen. Verhalen die gehoord en verteld willen worden.Niets is boeiender dan het uitwisselen van levensverhalen en daarbij te ontdekken hoe kleurrijk ieders biografie is. Het biedt een mooie gelegenheid om mensen op een bijzondere manier te ontmoeten. Aan de verhalentafel wordt u met behulp van eenvoudige kunstzinnige middelen uitgenodigd om te vertellen over de plezierige, fijne, ontroerende, vrolijke, gekke ondeugende momenten van uw leven. Deze vruchten van het leven worden opgediept, opnieuw glans gegeven en omgezet in een verhaal dat verteld kan worden in een groep van maximaal 8 personen. Om deel te nemen aan de cursus hoeft u geen ervaren verteller te zijn. Leren vertellen maakt onderdeel uit van de cursus. Daarbij wordt ook het luisteren geoefend.

Bijeenkomsten
Deze Levensverhalentafel bestaat uit 10 bijeenkomsten die 1 x in de 14 dagen worden gehouden. Vooraf kunt u een introductieochtend bijwonen en na afloop een terugkomochtend. Na de introductie volgt voor belangstellenden een intakegesprek.

Data
De introductiebijeenkomst is op dinsdag 2 oktober, de Verhalentafel op woensdag 10 en 24 oktober, 7 en 21 november, 5 en 19 december 2018,
9 en 23 januari, 6 en 20 februari en de terugkomochtend op 10 april 2019.

Plaats en tijdstip
Alle bijeenkomsten van de Verhalentafel worden gehouden in Buurt & Zo, Julianalaan 47 te Pijnacker van 10.00 tot 12.00 uur, vanaf 9.45 bent u welkom.

Begeleiding
Tijdens de introductie-ochtend kunt u kennismaken met de begeleiders. Zij zullen hun werkwijze toelichten en uw vragen beantwoorden.
Joke Kuijpers en Joan Edwards vertellen al jaren verhalen. Joke begeleidde als kunstzinnig therapeut eerder groepen met dit thema. Ook Joan begeleidde groepen en vertelde haar levensverhaal aan jongeren.

Kosten en Aanmelden
De totale kosten zijn € 75,00 p.p. incl. koffie, thee en materialen.
Aanmelden kunt u op de introductie-ochtend of via mail joke.kuypers@hccnet.nl, telefonisch 015-2120685 / 0614288194
U bent ingeschreven na het intakegesprek en als de betaling is ontvangen op NL49ABNA0812826116 o.v.v. Verhalentafel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *