Op dinsdag 26 maart van 12.30 uur – 13.00 uur was er een Table Battle over Omgaan met geld in de pauze in het Stanislas College in Pijnacker.

Deze activiteit was onderdeel van de Week van het Geld die van 25-29 maart 2019 in de gemeente Pijnacker-Nootdorp werd gehouden. Het doel van de week is om aandacht te vragen voor financiele zelfredzaamheid en het voorkomen van schulden en daarom werden er verschillende activiteiten georganiseerd. De Week van het Geld was een initiatief van SBJ SamenSterk (SWOP, Bibliotheek Oostland en Jeugd en Jongerenwerk Midden-Holland). Samen zetten zij zich dagelijks in voor een sterkere samenleving waar inwoners alle kansen krijgen om zich te ontwikkelen. De Week van het Geld werd in samenwerking georganiseerd met Humanitas, Doel GGZ en de gemeente.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *