Helaas gaat deze avond niet door wegens te weinig aanmeldingen:

Wordt uw zoon/dochter binnenkort 18 jaar? Dan verandert er nogal wat. Een meerderjarig kind mag een rijbewijs halen, trouwen zonder toestemming van ouders, stemmen bij verkiezingen en alcohol drinken … Ook mag een meerderjarige zelf over geldzaken beslissen. Dat betekent dat hij/zij zelf (telefoon)abonnementen mag afsluiten. Maar tegelijkertijd stopt de kinderbijslag. En zo zijn er nog meer geldzaken die veranderen. Hoe dat allemaal precies zit, hoort u op donderdag 27 september tussen 19.00 en 21.30 uur in de vestiging Pijnacker van Bibliotheek Oostland, aan de Julianalaan 47.

Workshop
De organisatie is in handen van de gemeente, het jongerenwerk, de SWOP en de bibliotheek. De avond is bedoeld voor ouders van 17,5-jarigen én de jongeren zelf. De jonge deelnemers ontvangen een gadget. Voor ouders en jongeren is er tegelijkertijd een aparte workshop
over de veranderingen op financieel vlak, als je 18 jaar wordt.

Aanmelden
Ouders en jongeren kunnen zich tot vrijdag 21 september 2018 aanmelden door een e-mail te sturen naar: brendadewit@stjjmh.nl. Deelname is gratis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *