U kent vast wel het sociaal cultureel centrum CulturA & Zo in Nootdorp. Een mooie locatie waar u kunt genieten van een leuke film, een aantrekkelijke theatervoorstelling, een gezellig kopje koffie, een interessant boek, een leerzame workshop, muziek- of dansles enzovoorts. De gemeente Pijnacker-Nootdorp onderzoekt momenteel de behoefte naar een sociaal cultureel centrum in Pijnacker. Hiervoor is een enquête opgesteld in samenwerking met Bibliotheek Oostland.

Dit is dé kans voor zowel het culturele veld als voor inwoners, die in welke vorm dan ook gebruik maken van sociale- en culturele activiteiten en functies, om te laten zien dat deze voorziening een aanvulling is voor onze groeiende gemeente.

Via deze link kunt u de enquête invullen en zich uitspreken over een sociaal cultureel centrum in Pijnacker.

Ik hoop dat u de moeite wilt nemen om deze (korte) vragenlijst in te vullen.

Alvast bedankt voor de moeite!