De week van het geld: normaal een week vol activiteiten, in 2021 ook maar dan, net zoals alles dit jaar, nét even anders…

In de week van het geld 2021 (22-26 maart) brachten we kinderen zo veel mogelijk ins en outs bij van het sparen, dit konden we niet alleen! Om dit te doen deelden we in de week van het geld de hele week online en offline tips uit voor ouders om hun kinderen zo goed mogelijk te leren sparen en alles wat daarbij komt kijken.
Om een creatieve start met sparen te maken kregen alle kinderen uit de gemeente Pijnacker-Nootdorp die bij één van de vestigingen van Bibliotheek Oostland een boek hadden gereserveerd en afgehaald in deze week een beschilderbare spaarpot erbij!

Wist u al dat lid worden van de bibliotheek voor kinderen tot 18 jaar gratis is?

De Week van het Geld is een initiatief van SBJ SamenSterk (Stichting Welzijn en Ondersteuning Pijnacker-Nootdorp (SWOP), Bibliotheek Oostland en het Jeugd en Jongerenwerk Midden-Holland) en wordt samen georganiseerd met Schuldhulpmaatje, Humanitas, Doel, KerkenZorg en de Schuldhulpverlening van de gemeente Pijnacker-Nootdorp.

De Week van het Geld werd mede mogelijk gemaakt door Fonds 1818.