Om goed het weekend in te gaan, werd op vrijdagmiddag 14 juni 2019 van 15.00-18.00 uur een informatieve gezondheidsmarkt georganiseerd voor jong en oud! Hier kon je genieten van alcoholvrije cocktails, workshops over mindfulness en ontspanning en vechtsport. Verder werd er informatie, tips en gadgets uitgedeeld. Wethouder Hanneke van de Gevel kwam om 15.00 uur de markt openen.

Deze activiteit was onderdeel van de Week van de Gezonde Leefstijl die van 12-19 juni 2019 in de gemeente Pijnacker-Nootdorp werd gehouden. Het doel van de week was om aandacht te vragen en bewustwording op gang te brengen voor een gezonde leefstijl en daarom werden er verschillende activiteiten georganiseerd. De Week van de Gezonde Leefstijl was een initiatief van SBJ SamenSterk (SWOP, Bibliotheek Oostland en Jeugd en Jongerenwerk Midden-Holland). Samen zetten zij zich dagelijks in voor een sterkere samenleving waar inwoners alle kansen krijgen om zich te ontwikkelen. De Week van de Gezonde Leefstijl werd in samenwerking georganiseerd met Team4Talent, GGD, Beweegcoaches, Vilter Coffee, Doel GGZ en de gemeente.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *