De eerste dag van de Week van de Gezonde Leefstijl ging gepaard met de nationale buitenspeeldag! In alle woonkernen werden hiervoor leuke activiteiten georganiseerd. Je kon hiervoor van 12:00 tot 17:00 naar het AVIA Plein in Pijnacker Zuid (Klapwijkse weg), De Poort in Nootdorp (De Poort 8) en naar de Pauwmolen in Delfgauw. Ook op het Grasveld Madelief in Keijzershof werd de Nationale Buitenspeeldag georganiseerd, op deze locatie waren er activiteiten tot 19:00.

Deze activiteit was onderdeel van de Week van de Gezonde Leefstijl die van 12-19 juni 2019 in de gemeente Pijnacker-Nootdorp werd gehouden. Het doel van de week was om aandacht te vragen en bewustwording op gang te brengen voor een gezonde leefstijl en daarom werden er verschillende activiteiten georganiseerd. De Week van de Gezonde Leefstijl was een initiatief van SBJ SamenSterk (SWOP, Bibliotheek Oostland en Jeugd en Jongerenwerk Midden-Holland). Samen hebben zij zich dagelijks ingezet voor een sterkere samenleving waar inwoners alle kansen krijgen om zich te ontwikkelen. De Week van de Gezonde Leefstijl werd in samenwerking georganiseerd met Team4Talent, GGD, Beweegcoaches, Vilter Coffee en Doel GGZ.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *