Je kon de ochtend fris starten en meefietsen met de fietstocht door de buurt met de 55+ groep van de SWOP! Om even wakker te worden werd vooraf gezellig een kopje koffie of thee gedronken in de Schakelaar in Pijnacker (Mr. Dr. van den Helmlaan 11). De fietstocht was van 9.45-14.00 uur.

Deze activiteit was onderdeel van de Week van de Gezonde Leefstijl die van 12-19 juni 2019 in de gemeente Pijnacker-Nootdorp werd gehouden. Het doel van de week was om aandacht te vragen en bewustwording op gang te brengen voor een gezonde leefstijl en daarom werden er verschillende activiteiten georganiseerd. De Week van de Gezonde Leefstijl is een initiatief van SBJ SamenSterk (SWOP, Bibliotheek Oostland en Jeugd en Jongerenwerk Midden-Holland). Samen zetten zij zich dagelijks in voor een sterkere samenleving waar inwoners alle kansen krijgen om zich te ontwikkelen. De Week van de Gezonde Leefstijl werd in samenwerking georganiseerd met Team4Talent, GGD, Beweegcoaches, Vilter Coffee en Doel GGZ.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *