Van 12 tot 19 juni 2019 werd in de hele gemeente Pijnacker-Nootdorp de Week van de Gezonde Leefstijl georganiseerd. In deze week werden verschillende activiteiten georganiseerd rondom, sport en bewegen, gezonde voeding etc. Daarnaast stond in de bibliotheek in Pijnacker de hele week een thematafel vol informatie over een gezonde leefstijl. De jongerenwerkers hebben ook de hele week aandacht besteed aan het thema op straat. Ook de SWOP was in deze week bezig met de gezonde leefstijl! Al hun activiteiten stonden in het teken van dit thema.

Via deze link naar de flyer gelukkig gezond is het gehele programma te downloaden. Een gezond leven leiden is nog zo makkelijk niet, want wanneer ben je nou gezond? Daarom stond deze week in het teken van een gezonde leefstijl: voeding, bewegen en de mentale gezondheid. Het doel van de week was om aandacht te vragen en bewustwording op gang te brengen voor een gezonde leefstijl.

De week van de Gezonde leefstijl was een initiatief van SBJ SamenSterk. SBJ SamenSterk is een programma dat bestaat uit drie organisaties: Stichting Welzijn en Ondersteuning Pijnacker-Nootdorp (SWOP), Bibliotheek Oostland en Stichting Jeugd en Jongerenwerk Midden-Holland. Samen zetten deze organisaties zich dagelijks in voor een sterkere samenleving waar je alle kansen krijgt om je te ontwikkelen. Een gemeente waar je met plezier en verbonden met anderen woont. Andere organisaties die meewerken aan de Week van de Gezonde leefstijl zijn: Team4Talent, GGD, Beweegcoaches, Doel GGZ en de gemeente Pijnacker-Nootdorp.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *