Wil jij grip krijgen op jouw geld en beter om kunnen gaan met tegenslagen? Sluit dan aan bij de training ‘Grip op je geld’. Je leert van de kennis en ervaringen van andere deelnemers. En je werkt aan je zelfvertrouwen in het omgaan met geld.

Na deze training heb je meer invloed op jouw geldzaken én ben je beter in staat om tot oplossingen te komen. De training is gratis en bestaat uit 6 bijeenkomsten.

Hoe ziet een training eruit?

We gaan aan de slag in een groep van 8 tot 12 personen. Iedere deelnemers heeft te maken met uitdagingen en verleidingen op het gebied van geld. Elke deelnemers heeft zijn eigen ervaringen en kennis, die we met elkaar kunnen delen. Aan de hand van praktijkopdrachten bespreek je met de groep mogelijkheden en kansen om bewuster met geld om te gaan. De training wordt begeleid door medewerkers van de gemeente Pijnacker-Nootdorp.

 

Waarom deze aanpak?

Samen zijn mensen beter in staat om tot oplossingen te komen. En mensen die hetzelfde ervaren, begrijpen elkaars uitdagingen en kunnen elkaar daardoor nog beter stimuleren. Daarom werken we in groepen. Samen met mensen die jou begrijpen, zoek je uit wat het beste werkt voor jou.

Data en tijden

Donderdagavond

19:15 inloop

bijeenkomst van 19:30 tot 21:00, uitloop tot 21:15.

12 en 19 mei, 2, 9, 16, 23 juni

30 juni uitloopbijeenkomst (indien nodig)

 

Locatie

Buurt & Zo, Prins Hendrikstraat 28, Pijnacker.

 

Meedoen?

Meld je dan aan bij Astrid Turion:

a.turion@pijnacker-nootdorp.nl

06-21 00 09 68