Tegenwoordig kun je van alles regelen via internet. Ook contact met de overheid gaat steeds vaker digitaal; bijvoorbeeld verlengen van rijbewijs, toeslagen aanvragen, digiD aanvragen, boetes betalen en ga maar door. Veel mensen vinden dit lastig.

Kun je wel wat hulp gebruiken of ken je iemand die hulp nodig heeft? Kom langs in de bibliotheek. Wij denken met je me een geven je informatie zodat je verder kunt. Wij kunnen ook een afspraak voor je maken met een organisatie die je verder helpt.
Je hoeft geen lid te zijn van de bibliotheek.

Ook in de week van het geld kun je terecht bij het spreekuur van het IDO. Elke maandag van 18:30-20:00 uur en vrijdag tussen 10:00-12:00 uur staan vrijwilligers van het IDO voor je klaar in Buurt & Zo, Pijnacker.

Wil je meer informatie over het IDO? Neem dan contact op met n.fase@bibliotheekoostland.nl