Eerlijk, herkenbaar, interactief en muzikaal. Dat was de voorstelling ‘Die andere ouders doen ook maar wat’ van theatergroep BINT. Een hartverwarmende voorstelling die de impact van de opvoeding van zorgintensieve kinderen bespreekbaar maakt. Ervaringsverhalen van ouders waren het uitgangspunt. En nee, verwachtte geen pedagogische tips, maar wel een eerlijk gesprek over hoe je dit doet en volhoudt.

Vrijdag 12 november 2021 20.00 uur
Online

aanmelden kon via www.swop.nl/mantelzorg

Stichting Welzijn & Ondersteuning Pijnacker-Nootdorp, Stichting Bibliotheek Oostland en Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Midden-Holland (SBJ SamenSterk) organiseerden gezamenlijk deze speciale week voor mantelzorgers. De Week van de Mantelzorg werd financieel mogelijk gemaakt door de gemeente Pijnacker-Nootdorp.