Je kon mee wandelen en het zoeken naar ‘schatten’ (geocachen) in de natuur ontdekken. Op de meest onverwachte plekken liggen deze geocaches verstopt zonder dat we het weten. Op 12 november gingen we op zoek en vonden we twee caches, één op de grens van het Bieslandse Bos en één op de grens van de Balij.  Afsluitend was er koffie/thee met iets lekkers in de Balije Tuin.

Vrijdag 12 november 2021 10.00 – 12.00 uur
De Balije Tuin
Nieuwkoopseweg 59, Nootdorp

aanmelden kon via www.swop.nl/mantelzorg

Stichting Welzijn & Ondersteuning Pijnacker-Nootdorp, Stichting Bibliotheek Oostland en Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Midden-Holland (SBJ SamenSterk) organiseerden gezamenlijk deze speciale week voor mantelzorgers. De Week van de Mantelzorg werd financieel mogelijk gemaakt door de gemeente Pijnacker-Nootdorp.