In november 2020 was het weer de Week van de Mantelzorg: een week om te genieten en te ontspannen

De Week van de Mantelzorg is speciaal voor mantelzorgers. Om waardering uit te spreken voor de zorg die u als mantelzorger verleent. Een week vol momenten waarin u voor even vrij af mag nemen van het zorgen en inspiratie en ontspanning kan opdoen.

Wat is mantelzorg?
Mantelzorgers zijn mensen die langdurig en onbetaald zorgen voor een chronisch zieke, gehandicapte of hulpbehoevende persoon uit hun omgeving. Dit kan een partner, ouder of kind zijn, maar ook een ander familielid, vriend of kennis. Mantelzorg kan het nodige van een mantelzorger vragen, zeker als er daarnaast ook nog sprake is van een baan. Heeft u vragen over mantelzorg? Neem gerust contact op met Bureau Mantelzorgondersteuning Pijnacker-Nootdorp via 06-22470217, info@mantelzorgpijnacker-nootdorp.nl of www.swop.nl/bmo.

Stichting Welzijn & Ondersteuning Pijnacker-Nootdorp, Stichting Bibliotheek Oostland en Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Midden-Holland (SBJ SamenSterk) organiseren gezamenlijk deze speciale week voor mantelzorgers. De Week van de Mantelzorg is financieel mogelijk gemaakt door de gemeente Pijnacker-Nootdorp.