GLOW (Gezonde Leefstijl, Ontwikkeling en Weerbaarheid) was een project dat zich richtte op een gezonde leefstijl en weerbaarheid van kinderen uit groep 7 en 8. Binnen het project maakten kinderen in zeven bijeenkomsten kennis met drie onderwerpen 1) gezonde voeding, 2) bewegen en 3) mentale weerbaarheid. Op een leuke manier gingen kinderen aan de slag. Plezier stond voorop en spelenderwijs gaven we handvatten en tips.

Met ouders / verzorgers en kinderen werden doelen gesteld die vooraf en achteraf werden besproken.
De kinderen maakten kennis met koken, weerbaarheidoefeningen, kickboksen, mindfulness en dansen. We werkten samen met de GGD, jeugdgezondheidszorg, jongerenwerk, team4talent, SBJ SamenSterk en een di√ętiste aan de drie onderwerpen.

VOOR WIE
Kinderen uit groep 7 en 8 uit de gemeente Pijnacker-Nootdorp die ondersteuning kunnen gebruiken bij de onderwerpen: gezonde voeding, bewegen en weerbaarheid. Het project wordt aan de basisscholen aangeboden.

MEER INFORMATIE
Rosa Brouwer (jongerenwerker) rosabrouwer@stjjmh.nl, tel 06-35130077