Van 11 tot en met 17 november 2019 was het een week lang feest in CulturA & Zo in Nootdorp. Wat was er te vieren? Van alles! Natuurlijk allereerst dat de deuren van het compleet opnieuw ingerichte gebouw voor iedereen wagenwijd zijn opengezet. Maar vooral ook omdat de gebruikers van het pand en de bezoekers heel blij waren hoe het geworden is. Dat mag gezien worden en verdient een feestje, een feest dat een week duurde.

Sinds Bibliotheek Oostland de scepter zwaait is er een frisse wind door het pand gegaan en die is voor iedereen merkbaar. Het pand was natuurlijk al volop in gebruik door muziek- en dansdocenten, artistiekelingen, theatermakers, horecamedewerkers en vrijwilligers van de Bibliotheek. En al deze mensen wilden iedereen graag een kijkje in de coulissen geven. Laten zien wat er gebeurt in dit unieke pand. Daarom stond in de feestweek overal de deur open. Er waren open lessen, demonstraties, voorstellingen en verrassende workshops.

Zie hier het volledige schema van activiteiten in de feestweek in CulturA & Zo. Alle activiteiten waren gratis.