Diede gaat voor goud!
Door een groot beenlengteverschil altijd afhankelijk zijn van een prothese, betekent niet dat je geen dromen kan naleven. Diede de Groot is daar het levende bewijs van! In de Viergang kwam Diede op zondag 10 november van 15.00-17.00 uur ons bij de start van de Week van de mantelzorg 2019 inspireren met het bijzondere verhaal van haar sportcarrière. Op dat moment was Diede de nummer 1 van de wereld in het rolstoeltennis voor vrouwen en richtte ze zich op Goud in Tokio 2020. Je kon mee luisteren en genieten onder het genot van een hapje en een drankje.

De Viergang
Sportlaan 1b, Pijnacker

Meer informatie over mantelzorg is te vinden op www.swop.nl/bmo.

Stichting Welzijn & Ondersteuning Pijnacker-Nootdorp, Stichting Bibliotheek Oostland en Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Midden-Holland (SBJ SamenSterk) organiseren gezamenlijk deze speciale week voor mantelzorgers. De Week van de Mantelzorg is financieel mogelijk gemaakt door de gemeente Pijnacker-Nootdorp.