In Delfgauw waren kinderen op dinsdag 18 juni 2019 tussen de 8 en 12 jaar van harte welkom bij het Kinderwerk! Deze middag hebben de jongerenwerkers op een leuke manier aandacht besteed aan een gezonde leefstijl. Het Kinderwerk vond plaats van 14:15 tot 15:30 in de Buren van Delfgauw (Florijnstraat 1).

Deze activiteit was onderdeel van de Week van de Gezonde Leefstijl die van 12-19 juni 2019 in de gemeente Pijnacker-Nootdorp werd gehouden. Het doel van de week was om aandacht te vragen en bewustwording op gang te brengen voor een gezonde leefstijl en daarom werden er verschillende activiteiten georganiseerd. De Week van de Gezonde Leefstijl is een initiatief van SBJ SamenSterk (SWOP, Bibliotheek Oostland en Jeugd en Jongerenwerk Midden-Holland). Samen zetten zij zich dagelijks in voor een sterkere samenleving waar inwoners alle kansen krijgen om zich te ontwikkelen. De Week van de Gezonde Leefstijl werd in samenwerking georganiseerd met Team4Talent, GGD, Beweegcoaches, Vilter Coffee, Doel GGZ en de gemeente.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *