De landelijke week van het geld vond plaats van 25 tot en met 29 maart 2019. In deze week wilden we inwoners informeren over (het voorkomen van) schulden en omgaan met geld. Meer informatie over de landelijke themaweek vind je op de website van de week van het geld. In de gemeente Pijnacker-Nootdorp werden ook activiteiten georganiseerd die gaan over geld, voor alle inwoners.

In de bibliotheek in Pijnacker was een thematafel ingericht met boeken, spellen en folders over geld. Voor jongeren die net 18 waren of bijna 18 jaar werden, was een goody bag op te halen met informatie over wat je moét en mag regelen als je 18 jaar wordt. In de goody bag zat ook een leuke gadget.

Er was een speciale folder ontwikkelt ’18 en dan’ die op verschillende plekken in de gemeente was op te halen.

SBJ SamenSterk was de initiatiefnemer en trekker van de week van het geld in Pijnacker-Nootdorp. Andere organisatoren waren: Doel, MEE Zuid Holland Noord, Vluchtelingenbegeleiding, Humanitas en de schuldhulpverlening van de gemeente Pijnacker-Nootdorp. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *