Op woensdag 27 maart van 13.00 uur – 16.00 uur organiseerde Doel en Vluchtelingenbegeleiding een voorlichting over Omgaan met geld in Buurt&Zo in Pijnacker. Tijdens de bijeenkomst werd er gesproken over onder andere het maken van een budgetplanning in onder andere Steffi.nl 

Deze activiteit was onderdeel van de Week van het Geld die van 25-29 maart 2019 in de gemeente Pijnacker-Nootdorp werd gehouden. Het doel van de week is om aandacht te vragen voor financiele zelfredzaamheid en het voorkomen van schulden en daarom werden er verschillende activiteiten georganiseerd. De Week van het Geld was een initiatief van SBJ SamenSterk (SWOP, Bibliotheek Oostland en Jeugd en Jongerenwerk Midden-Holland). Samen zetten zij zich dagelijks in voor een sterkere samenleving waar inwoners alle kansen krijgen om zich te ontwikkelen. De Week van het Geld werd in samenwerking georganiseerd met Humanitas, Doel GGZ en de gemeente.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.