De Week van het Geld, van 28 maart tot en met 3 april, is een week vol activiteiten rondom geld voor kinderen, jongeren en volwassenen. Voor mensen die krap bij kas zitten, maar ook voor mensen die voldoende geld hebben. We laten zien dat er allerlei mogelijkheden zijn om goed met je geld om te gaan en dat er veel financiƫle regelingen zijn waardoor je meer geld overhoudt om leuke dingen te doen.

Wist je bijvoorbeeld dat er regelingen zijn dat je niet hoeft te betalen voor het jaarlijkse schoolreisje, dat je hulp kunt krijgen bij het betalen van een fiets en een computer voor scholieren en studenten, dat je een gratis lidmaatschap van een sportvereniging of muziekles kunt krijgen, dat er gratis cursussen en bijscholing zijn op het gebied van lezen, schrijven en rekenen? Kijk verder op onze website voor meer informatie