Tijdens deze Hatha les, maak je kennis met één van de oudste yogavormen die er bestaat en hoe je deze kunt gebruiken om spanningen los te laten om zo meer ruimte in het hoofd te krijgen en het lichaam weer op te laden. Oftewel, echt even een momentje voor jezelf! Voor alle yoga activiteiten geldt: deze les is voor iedereen geschikt ongeacht leeftijd, lichamelijke conditie en ervaring met yoga. Draag lekker zittende kleding waarin je genoeg bewegingsvrijheid hebt en schone sokken. Neem een zo groot mogelijke handdoek en 1 of 2 extra kussenslopen mee!

Donderdag 11 november 13.30 -14.30 uur : ‘Aandacht voor de rug’
Zaterdag 13 november 9.30 -10.30 uur : ‘Spanningen loslaten’
Yoga Centrum Mica Yoga
Gildeweg 32a, Nootdorp

aanmelden kan via www.swop.nl/mantelzorg

Stichting Welzijn & Ondersteuning Pijnacker-Nootdorp, Stichting Bibliotheek Oostland en Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Midden-Holland (SBJ SamenSterk) organiseerden gezamenlijk deze speciale week voor mantelzorgers. De Week van de Mantelzorg is financieel mogelijk gemaakt door de gemeente Pijnacker-Nootdorp.