Opening Informatiepunt Digitale Overheid in Bibliotheek Oostland Pijnacker

Hulp bij vragen over de overheid

Heeft u vragen over de overheid? Bijvoorbeeld over zaken zoals huur- en zorgtoeslag, belasting, rijbewijs, (verkeers)boetes, pensioen en uitkering? Dan bent u niet de enige. Maar liefst 4 miljoen mensen vinden dit lastig. Vanaf 21 september 2020 kunt u voor al deze vragen en meer terecht bij het Informatiepunt Digitale Overheid in de Bibliotheek Oostland, vestiging Pijnacker. Daar helpen we u met het vinden van informatie op internet en verwijzen door naar de
juiste instanties. Het eerste spreekuur werd officieel geopend op donderdag 24 september 2020! Vanaf dat moment zijn er wekelijks spreekuren op donderdag van 18.30 – 20.00 uur en op vrijdag van 10.00 – 12.00 uur. Buiten de spreekuren om kunt u iedere werkdag vanaf 14.30 uur en op zaterdag terecht voor meer informatie.

 

Goed met Geld wordt georganiseerd door SBJ SamenSterk in samenwerking met Schuldhulpmaatje, Humanitas, Doel Delfland, Kerkenzorg en de Schuldhulpverlening van de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Goed met Geld wordt mede mogelijk gemaakt door Fonds 1818.