Wie zijn wij?

SBJ SamenSterk is een programma wat staat voor een sterkere samenleving in Pijnacker-Nootdorp. Samen kunnen we van Pijnacker-Nootdorp een gemeente maken waar je alle kansen krijgt om je te ontwikkelen. Een gemeente waar je met plezier en in verbinding met anderen woont. Een gemeente waar we elkaar verleiden tot meedoen.

Onze wens is dat SBJ SamenSterk groeit en dat jij ook meedoet! Het lijkt ons geweldig als steeds meer mensen en organisaties zich voor elkaar inzetten zodat we samen verder kunnen bouwen aan een sterk Pijnacker-Nootdorp. Heb je een idee, wil je meedoen, wil je advies of ondersteuning of heb je een vraag? Neem contact op met één van de organisaties of stuur een e-mail naar info@sbjsamensterk.nl

Onze droom is dat inwoners, private en publieke partijen zich samen inzetten voor de onderlinge verbondenheid en ontwikkeling van de burgers in Pijnacker-Nootdorp. Dat mensen goed voor zichzelf en elkaar kunnen zorgen en meedoen aan onze samenleving.

SBJ SamenSterk wordt geïnitieerd door Stichting Welzijn en Ondersteuning Pijnacker-Nootdorp (SWOP), de Bibliotheek Oostland en de Stichting Jeugd en Jongerenwerk Midden-Holland (STJJMH) en draagt op een gerichte en samenhangende manier bij aan de zelf- en samenredzaamheid van inwoners van de gemeente Pijnacker-Nootdorp.

Wilt u weten wat SBJ SamenSterk in 2018 heeft gedaan en bereikt. Het Jaarverslag 2020 kunt u hier downloaden.