Heb jij het graag tot in de puntjes verzorgd? Of maak je er geen punt van? Bij DotsDesign leer je met de stiptechniek een eigen ontwerp te maken op porselein. Zo heb je binnen een paar uur een feestelijk bordje op tafel. Met gebruik van porseleinverf, stipstokjes en andere materialen stip je een bloem, cirkelpatronen of lekker uit de vrije hand. Wat ga jij maken? Je kunt ook zelf meegebrachte stenen stippen. tot ziens!

Dinsdag 9 november
10.00 – 12.00 uur
Woensdag 10 november
19.30 – 21.30 uur
Welzijnscentrum de Schakelaar
Mr. Dr van der Helmlaan 11, Pijnacker

aanmelden kan via www.swop.nl/mantelzorg

Stichting Welzijn & Ondersteuning Pijnacker-Nootdorp, Stichting Bibliotheek Oostland en Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Midden-Holland (SBJ SamenSterk) organiseerden gezamenlijk deze speciale week voor mantelzorgers. De Week van de Mantelzorg is financieel mogelijk gemaakt door de gemeente Pijnacker-Nootdorp.