Van 5-14 november 2021 is het de Week van de Mantelzorg. In deze week worden mantelzorgers in Pijnacker-Nootdorp in het zonnetje gezet. De Week van de Mantelzorg is een week vol gratis activiteiten om andere mantelzorgers te ontmoeten en te genieten van leuke activiteiten en uitjes. Voorbeelden van activiteiten zijn: een inspiratiewandeling, een workshop sieraden maken, een film of een roofvogelshow.

Inschrijven als mantelzorger

Naast het organiseren van de Week van de Mantelzorg gebeurt er meer in Pijnacker-Nootdorp voor mantelzorgers. De mantelzorgconsulenten organiseren mantelzorgbijeenkomsten zodat mantelzorgers elkaar kunnen ontmoeten, ervaringen delen of kennis kunnen opdoen. Zo waren er mantelzorgwandelingen in de zomerperiode en een lezing over Niet Aangeboren Hersenletsel. Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief blijf je op de hoogte van ontwikkelingen op het gebied van mantelzorg en ontvang je automatisch de uitnodiging voor de jaarlijkse Week van de Mantelzorg.

Aanmelding en overige praktische informatie
• Kies activiteit(en) uit die je aanspreken en schrijf je in via
www.swop.nl/mantelzorg. Misschien wil je graag dat de
zorg overgenomen wordt? Geef dit dan aan op het aanmeldformulier. Er wordt geprobeerd om in overleg een passende
oplossing te vinden.
• Inschrijven kan vanaf donderdag 14 oktober tot en met
zondag 31 oktober 2021. Informeer na deze datum of er
eventueel nog plaatsen vrij zijn.
• Aanmeldingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt.
• Mocht je verhinderd zijn, meld je dan af via 015 – 3 699 699
of mantelzorg@swop.nl. Zo kan een mantelzorger die op de
wachtlijst staat toch nog deelnemen.
• Heb je geen internet? Dan kun je je opgeven via 015 – 3 699 699.