Wandel mee en ontdek het zoeken naar ‘schatten’ (geocachen) in de natuur. Op de meest onverwachte plekken liggen deze geocaches verstopt zonder dat we het weten. Vandaag gaan we op zoek en vinden wetwee caches, één op de grens van het Bieslandse Bos en één op de grens van de Balij. Wandel en zoek je mee? Afsluitend is er koffie/thee met iets lekkers in de Balije Tuin.

Vrijdag 12 november 10.00 – 12.00 uur
De Balije Tuin
Nieuwkoopseweg 59, Nootdorp

aanmelden kan via www.swop.nl/mantelzorg

Stichting Welzijn & Ondersteuning Pijnacker-Nootdorp, Stichting Bibliotheek Oostland en Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Midden-Holland (SBJ SamenSterk) organiseerden gezamenlijk deze speciale week voor mantelzorgers. De Week van de Mantelzorg is financieel mogelijk gemaakt door de gemeente Pijnacker-Nootdorp.