Maak kennis met aquajogging waarbij je ontspannend beweegt en gebruik maakt van de natuurlijke weerstand
van het water. Of kom gewoon lekker zwemmen op zaterdagmiddag en neem je zorgvrager en familie mee. Er kan gebruik gemaakt worden van een tillift. Kortom: laat je spieren heerlijk ontspannen in het water en drink na afloop nog gezellig samen wat in het restaurant.

Dinsdag 9 november 13.00 – 14.00 uur: Aquavariales met joggen en aerobics
Zaterdag 13 november 12.30 – 14.00 uur: Recreatief zwemmen
Zwembad De Viergang
Noordweg 79, Pijnacker

aanmelden kan via www.swop.nl/mantelzorg

Stichting Welzijn & Ondersteuning Pijnacker-Nootdorp, Stichting Bibliotheek Oostland en Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Midden-Holland (SBJ SamenSterk) organiseerden gezamenlijk deze speciale week voor mantelzorgers. De Week van de Mantelzorg is financieel mogelijk gemaakt door de gemeente Pijnacker-Nootdorp.