Is er bij jou thuis iemand lang ziek, gehandicapt, verslaafd, in de war of depressief? Maak je je daarover vaak zorgen? Moet je thuis vaak meehelpen? Of zorg je vaak voor je familielid? Dan ben jij een jonge mantelzorger! In de gezelligste huiskamer van Pijnacker start in de Week van de Mantelzorg het jonge-mantelzorgercafé! De ingrediënten van deze avond zijn: lekkere hapjes, tafelvoetbal, tafeltennis, veel leuke spelletjes en je kunt ook sieraden maken samen met ‘Studioloveas’. De avond staat in het teken van gezelligheid en ontmoeting met jongeren die net als jij te maken hebben met een zorgsituatie.

Doe je mee? Neem contact op met Elise! Zij is er speciaal voor jou als jonge mantelzorger,
eliseroskam@stjjmh.nl.

Donderdag 11 november 19.00 tot 22.00 uur
Huiskamer voor de Wijk in Keijzershof
Floralaan 102, Pijnacker

aanmelden kan via www.swop.nl/mantelzorg

Stichting Welzijn & Ondersteuning Pijnacker-Nootdorp, Stichting Bibliotheek Oostland en Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Midden-Holland (SBJ SamenSterk) organiseerden gezamenlijk deze speciale week voor mantelzorgers. De Week van de Mantelzorg is financieel mogelijk gemaakt door de gemeente Pijnacker-Nootdorp.