Open Dag op zaterdag 28 augustus!

Bibliotheek Oostland zet op zaterdag 28 augustus 2020 in Pijnacker-Nootdorp de deuren wagenwijd open om iedereen te laten zien dat de Bibliotheek meer doet dan alleen maar boeken uitlenen. Er zijn workshops, leuke activiteiten en u kunt zelfs boeken laten taxeren!

Op deze Open Dag is er in elke vestiging tijdens de openingstijden iets leuks te doen. Er is een prachtig programma bomvol activiteiten bedacht. Deze laatste dag van de zomervakantie gaat zeker niet onopgemerkt voorbij. Iedereen is welkom, trouwe leden, jong en oud, nieuwsgierige bezoekers en oude bekenden. De rode loper ligt uit voor iedereen! Want de bibliotheek biedt zoveel meer dan boeken alleen en dat wil Bibliotheek Oostland op een leuke manier laten zien.

U kunt ook een fietstocht maken langs alle geopende vestigingen, meedoen met een workshop of een kopje koffie komen drinken. Tijdens de open dag kunt u informatie krijgen over het voorkomen van schulden en onder andere gratis een handige budgetplanner ophalen. Ook is er een leuke wedstrijd over het Digitale Informatie Punt (IDO)

Voor alle activiteiten kunt u het schema op de website van de bibliotheek raadplegen. Als u op deze dag lid wordt, ligt er een leuke verrassing voor u klaar, en ook de enthousiaste fietsers worden met een passend cadeautje ontvangen.

Lidmaatschap voor kinderen tot 18 jaar is altijd gratis. Via www.bibliotheekoostland.nl/opendag is te zien wat er per vestiging op het programma staat. Voor meer informatie: r.hoofs@bibliotheekoostland.nl