Maak je eigen track met ervaren artiesten! Young Beats is een rapproject voor jongeren en meedoen is helemaal gratis. Ben jij tussen de 13 en 18 jaar, woon je in Leidschenveen-Ypenburg, Pijnacker-Nootdorp óf Loosduinen én schrijf jij je eigen teksten? Meld je dan aan door een mail te sturen naar aanmelden@koo.nl. En geef je snel op, want er zijn maar een beperkt aantal plekken beschikbaar.

—————————————————————————————————

Workshops:
In vier workshops begeleidt Siggi Florentina (Coach F) je bij het schrijven van je eigen track. Tijdens de workshops krijg je de ruimte om je eigen verhaal te vertellen, en bouw je genoeg zelfvertrouwen op om dit verhaal ook voor publiek te presenteren. Kortom, Siggi helpt je je flow te verbeteren en werkt samen met je aan je performance skills. De beat voor je nummer hoef je niet zelf mee te nemen; je schrijft de tekst namelijk op een beat van jonge makers van het Haags Hiphop Centrum. Maak jij zelf je eigen beats? Laat dit dan weten bij je aanmelding.

Masterclass:
In een masterclass neemt Guus van der Steen je mee in zijn eigen verhaal. Hij neemt je talent onder de loep en kijkt waar jouw unieke kracht ligt. Rappen gaat voor een groot gedeelte over identiteit; over ontdekken wat jou bijzonder maakt en daar uiting aan te geven. Guus onderzoekt en analyseert wat jouw behoefte is om de mic te pakken: iedere rapper heeft een verhaal en hij wil jou helpen daar de woorden voor te vinden.

Opnamestudio:
Je eigen track wordt opgenomen in een professionele studio. Coach F en een producer zijn aanwezig om je te begeleiden bij het opnemen. De opnames staan gepland in december en januari en gaan op inschrijving. Als je aanmelding voor Young Beats goed is gekeurd krijg je meer informatie met daarbij een link om je in te schrijven voor één van de opnamedata.

Open mic/spit sessie
Het Haags Hiphopcentrum (H3C) is dé plek in Den Haag voor liefhebbers van de urban cultuur. In de aanloop naar het optreden organiseert H3C speciaal voor deelnemers van Young Beats een dope masterclass met aansluitend een spitsessie.

Optreden
Op zaterdag 12 februari geef je, samen met Guus en andere jonge rappers, een live performance op het podium van CulturA & Zo. Gehost door radio DJ Sangie Nutbey van Young Agga.

—————————————————————————————————

Young Beats is helemaal gratis, maar dat betekent niet dat deelname vrijblijvend is. Heb je je aangemeld? Dan verwachten we ook dat je er op alle datums bij bent! Tijdens Young Beats worden foto’s/video’s gemaakt. We vragen je daarom na je inschrijving om een AVG-formulier in te vullen en op te sturen. Pas daarna is de inschrijving compleet. Wil je meer informatie, of je inschrijven? Stuur dan een mail naar aanmelden@koo.nl. Vergeet in de mail niet op te schrijven waarom jij graag mee wil doen aan Young Beats.

Aanmelden kan tot vrijdag 22 oktober.

 

Meer informatie en aanmelden kan via deze link