Vrolijk besparen in tijden van crisis

Interactieve lezing door besparingsdeskundige Marieke Henselmans

Elke economische crisis valt rauw op ons dak. Kom ik straks nog rond? Hou ik mijn baan? Wat gaan de aandelen- en huizenprijzen doen? Besparingsdeskundige Marieke Henselmans schreef samen met econoom Erica Verdegaal het boek ‘Crisis! Wat te doen? Van rood naar groen’ en een kalender waarmee je financieel heelhuids door de coronacrisis kunt komen. Marieke Henselmans, bekend van het tv-programma Geen cent te makken, geeft speciaal voor de inwoners van Pijnacker-Nootdorp een online lezing!

Tijdens de interactieve lezing bespreekt ze de meest genoemde vooroordelen op het gebied van besparen. Ook daagt ze het publiek uit om een crisistest te doen: is jouw situatie rood, oranje of groen? Marieke geeft niet alleen gouden tips voor verschillende situaties, maar geeft ook een oefening waarmee je je kunt voorbereiden op een geldcrisis. En dat geeft rust! Of je nu een zzp’er, vast- of flexwerker, babyboomer, klein- of grootverdiener bent.

Winnen: de Crisiskalender 2021
De Crisis(scheur)kalender 2021 gaat je financieel, emotioneel en creatief door de recessie slepen. Met elke dag een nuttig weetje, een vrolijke oefening, een gouden bespaartip, een nieuw inzicht, een gratis oplossing, wijze woorden of een voordelig recept, alles passend bij de seizoenen. De eerste 40 mensen die zich aanmelden voor de online lezing van 23 maart krijgen een exemplaar van de Crisis (scheur)kalender 2021. Deelname aan de lezing is gratis.

Marieke Henselmans
Marieke Henselmans publiceert al jaren over geldzaken en wordt geprezen om haar opgewekte schrijfstijl, verdieping in de onderwerpen, haar humor en het feit dat ze nooit aan het moraliseren slaat. Van haar hand verschenen een twintigtal titels, van ‘Consuminderen met kinderen’ tot Bespaarkalenders, ‘Goed met geld’ voor het Nibud, ‘Eigenwijs aflossen’ en ‘Vrolijk besparen’. Ook schrijft of schreef ze voor het Financieel dagblad, Genoeg Magazine, Zin Magazine, Plus, AD, en de Volkskrant.

 

Om je aan te melden klik je hier

 

De Week van het Geld is een initiatief van SBJ SamenSterk (Stichting Welzijn en Ondersteuning Pijnacker-Nootdorp (SWOP), Bibliotheek Oostland en het Jeugd en Jongerenwerk Midden-Holland) en wordt samen georganiseerd met Schuldhulpmaatje, Humanitas, Doel, KerkenZorg en de Schuldhulpverlening van de gemeente Pijnacker-Nootdorp.

De Week van het Geld wordt mede mogelijk gemaakt door Fonds 1818.