De week van het geld: normaal een week vol activiteiten, dit jaar ook maar dan, net zoals alles dit jaar, nét even anders…

In de week van het geld brengen we kinderen graag alle ins en outs bij van het sparen, dit kunnen we niet alleen! Om dit te doen delen we in de week van het geld 2021 (22-26 maart) de hele week online en offline tips uit voor ouders om hun kinderen zo goed mogelijk te leren sparen en alles wat daarbij komt kijken.

Om een creatieve start met sparen te maken krijgen alle kinderen uit de gemeente Pijnacker-Nootdorp die bij één van de vestigingen van Bibliotheek Oostland een boek reserveren en afhalen in deze week een beschilderbare spaarpot erbij!

Wist u al dat lid worden van de bibliotheek voor kinderen tot 18 jaar gratis is? Geen enkele reden dus om dat spannende boek én die spaarpot te laten liggen!

De Week van het Geld is een initiatief van SBJ SamenSterk (Stichting Welzijn en Ondersteuning Pijnacker-Nootdorp (SWOP), Bibliotheek Oostland en het Jeugd en Jongerenwerk Midden-Holland) en wordt samen georganiseerd met Schuldhulpmaatje, Humanitas, Doel, KerkenZorg en de Schuldhulpverlening van de gemeente Pijnacker-Nootdorp.

De Week van het Geld wordt mede mogelijk gemaakt door Fonds 1818.