(Afstudeer) stage SBJ SamenSterk in Pijnacker Nootdorp? We hebben weer plek!

Ook – of eigenlijk – JUIST in coronatijd !!

SBJ SamenSterk is een nieuw en innovatief samenwerkingsverband. We organiseren samen met partners en inwoners activiteiten en projecten waarbij iedereen zijn / haar kracht, ervaring en expertise inzet. Zo brengen we ouderen, jongeren, vluchtelingen, laaggeletterden etc met elkaar in contact in onze locaties waaronder ook een filmhuis en theater (Theater CulturA & Zo in Nootdorp). De mogelijkheden om onderzoek en leuke en zinvolle activiteiten en projecten te ontwikkelen zijn dus groot!

Voor een (afstudeer)stage is geen vaste opdracht opgesteld. We willen namelijk graag samen met jou in gesprek om tot een invulling van je stage te komen. Wat zou jij willen? Waar ligt jouw kennis? Wat is jouw talent? Wat zou je willen ontwikkelen? Door de verschillende activiteiten, projecten en samenwerkingen die wij hebben zijn er veel stages mogelijk. We hebben jaarlijks één of twee stagiaires van het MBO, HBO en de universiteit. Stagiaires werken naast bv het doen van onderzoek ook altijd mee in de praktijk. Voorbeelden van onderwerpen waaraan gewerkt is, zijn: het beschrijven van de SBJ SamenSterk methodiek, opstellen van het privacy document, opstellen van het communicatiebeleid, organiseren van bijeenkomsten met samenwerkingspartners en inwoners, mede organiseren van de Week van het Geld, bijhouden en verder ontwikkelen van de sociale media etc. etc.

Zelfstandig en flexibel
Als stagiair krijg je veel eigen verantwoordelijk binnen je eigen opdracht en wordt je geacht redelijk zelfstandig te kunnen werken. Over het algemeen hebben we minimaal 1 keer per week teamoverleg (online of in Pijnacker-Nootdorp). De medewerkers van SBJ SamenSterk zijn vaak onderweg en flexwerken is bij ons dan ook gebruikelijk. Je krijgt een kleine stagevergoeding en een reisvergoeding maar vooral een leerzame stage en superleuke collega’s.

Meer informatie?
Dus heb jij een goed idee voor een stage? Neem dan contact op met Jacqueline van Veen (projectmedewerker) via jvanveen@sbjsamensterk.nl of 06-54974240.