GLOW (Gezonde Leefstijl, Ontwikkeling en Weerbaaheid) is een project dat zich richt op een gezonde leefstijl en weerbaarheid van kinderen uit groep 7 en 8. Binnen het project maken kinderen in zeven bijeenkomsten kennis met drie onderwerpen 1) gezonde voeding, 2) bewegen en 3) mentale weerbaarheid. Op een leuke manier gaan kinderen aan de slag. Plezier staat voorop en spelenderwijs geven we handvatten en tips.

Met ouders / verzorgers en kinderen worden doelen gesteld die vooraf en achteraf worden besproken.
De kinderen maken kennis met koken, weerbaarheidoefeningen, kickboksen, mindfulness en dansen. We werken samen met de GGD, jeugdgezondheidszorg, jongerenwerk, team4talent, SBJ SamenSterk en een dietiste aan de drie onderwerpen.

VOOR WIE
Kinderen uit groep 7 en 8 uit de gemeente Pijnacker-Nootdorp die ondersteuning kunnen gebuiken bij de onderwerpen: gezonde voeding, bewegen en weerbaarheid. Het project wordt aan de basisscholen aangeboden.

MEER INFORMATIE Of (JE SCHOOL) AANMELDEN
Rosa Brouwer (jongerenwerker) rosabrouwer@stjjmh.nl, tel 06-35130077