In maart dit jaar konden de activiteiten van de derde Week van het Geld in PIjnacker niet doorgaan i.v.m. de corona uitbraak. Van 21 tot en met 26 september 2020 gingen we in de herkansing en hielden we uiteraard rekening met de richtlijnen van de RIVM. Tijdens deze week ‘Goed met Geld’ werden diverse activiteiten georganiseerd rondom geld. De activiteiten waren voor kinderen, jongeren en voor volwassenen. Voor mensen die krap bij kas zitten maar ook voor mensen die voldoende geld hebben. We lieten zien dat er allerlei mogelijkheden zijn om goed met je geld om te gaan en dat er veel financiële regelingen zijn waardoor je meer geld overhoudt om leuke dingen te doen. Wist u bijvoorbeeld dat er regelingen zijn dat je niet hoeft te betalen voor het jaarlijkse schoolreisje, dat je hulp kunt krijgen bij het betalen van een fiets en een computer voor scholieren en studenten, dat je een gratis lidmaatschap van een sportvereniging of muziekles kunt krijgen, dat er gratis cursussen en bijscholing zijn op het gebied van lezen, schrijven en rekenen?

Via de link kunt u het volledige programma bekijken Activiteitenoverzicht Goed met Geld

 

Goed met Geld wordt georganiseerd door SBJ SamenSterk in samenwerking met Schuldhulpmaatje, Humanitas, Doel Delfland, Kerkenzorg en de Schuldhulpverlening van de gemeente Pijnacker-Nootdorp. Goed met Geld wordt mede mogelijk gemaakt door Fonds 1818.