Op verschillende plekken in de gemeenten worden crea inlopen georganiseerd. Met koffie en thee en een gezellig contact met de deelnemers onder elkaar is er gelegenheid om te handwerken of een spelletje te spelen. De crea inlopen zijn projecten van SBJ SamenSterk waardoor er meer doelgroepen bij betrokken worden. Zo zal het jongerenwerk in de schoolvakanties aansluiten en kunnen jongeren en ouderen met elkaar in contact komen. Voor jongeren een leuke manier om van ervaren handwerksters te leren haken, breien of een andere techniek onder de knie te krijgen, voor ouderen een leuke manier om andere contacten op te doen. Er is ruimte voor nieuwe deelnemers. De crea inlopen zijn op:

    • Maandagochtend van 10.00—11.30 in de Kiezel, Laan der Zeven Linden 175 in Delfgauw
    • Dinsdagochtend van 9.30-11.30 in de Schakelaar, Meester Doctor van Den Helmlaan 11 in Pijnacker
    • Donderdagochtend van 9.30 – 11.30 uur is er in de centrale lounge van Buurt&Zo, Prins Hendrikstraat 28 in Pijnacker
    • Donderdagmiddag van 13.30-16.00 uur in de Keijzershof, Floralaan 102 in Pijnacker

Loop gerust eens binnen om de sfeer te proeven.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *