Hieronder vind u het volledige programma van de Week van het Geld in Pijnacker-Nootdorp georganiseerd door SBJ SamenSterk, in samenwerking met Schuldhulpmaatje, Humanitas, Doel Delfland, Kerkenzorg en de Schuldhulpverlening van de gemeente Pijnacker-Nootdorp. De Week van het Geld wordt mede mogelijk gemaakt door Fonds 1818.

Klik hier om de flyer te openen en het volledige programma te zien. Meer informatie over de activiteiten vind u hier.

Update 16-.3-2020: Ivm het corona virus hebben we helaas moeten besluiten om alle offline activiteiten voor dit moment te annuleren. Alle activiteiten zullen op een later “corona-vrij” moment plaats gaan vinden. Wél zijn er verschillende online activiteiten en informatiepunten beschikbaar op dit moment voor u. Kijk hiervoor bij nieuws  op onze website of op onze Facebook pagina.

Update 12-03-2020: Helaas hebben we moeten besluiten ons programma voor de week van het geld moeten aanpassen i.v.m. het Corona virus.

Het is op dit moment niet verantwoord om bepaalde activiteiten te organiseren waarbij veel mensen zullen samenkomen. Vandaar dat er op dit moment voor gekozen is om in ieder geval de informatiemarkt van 28 maart te verplaatsen naar een nader te bepalen datum. Van de overige activiteiten wordt op dit moment bekeken of het verantwoord genoeg is deze door te laten gaan, uiteraard houden we u hiervan op de hoogte.