Op 21 maart gaan de Delfgauwse Afval Pakkers in samenwerking met het jongerenwerk aan de slag om Delfgauw weer een stukje schoner te maken als aftrap van het zakgeldproject*. We verzamelen deze dag om 12.30 bij de Buren van Delfgauw, Florijnstraat 1. We zijn omstreeks 14:00 weer klaar.

Iedereen mag natuurlijk helpen deze dag maar helpen in ruil voor de beloning is voor jongeren vanaf 8 jaar.

Wil je meedoen?

Geef je dan op bij Reneverschuur@stjjmh.nl

* Het zakgeldproject zal later dit jaar starten voor jongeren vanaf 12 jaar, 21 maart is iedereen welkom!

De Week van het Geld wordt georganiseerd door SBJ SamenSterk in samenwerking met Schuldhulpmaatje, Humanitas, Doel Delfland, Kerkenzorg en de Schuldhulpverlening van de gemeente Pijnacker-Nootdorp. De Week van het Geld wordt mede mogelijk gemaakt door Fonds 1818.