Op 26 maart is er een extra editie van Smaak; Samen eten is een heerlijke manier om nieuwe mensen te ontmoeten. Bij SMAAK kun je genieten een lekkere lunch (verzorgd door Chillings bij de Buren) en goede gesprekken. Niet voor niets was samen eten voor Jezus van Nazareth een belangrijke manier om mensen te inspireren. Bij elke SMAAK lezen en bespreken we met dominee Robert van Kerk Delfgauw een Bijbelverhaal, tijdens de week van het geld lezen en bespreken we uiteraard een verhaal waarin Jezus het onderwerp geld aankaart.

12.00-14.00 uur

Waar: De Buren van Delfgauw (Florijnstraat 1 Delfgauw)

Aanmelden: via smaak@kerkdelfgauw.nl of 0643006247

Kosten: 6 euro per persoon

De Week van het Geld wordt georganiseerd door SBJ SamenSterk in samenwerking met Schuldhulpmaatje, Humanitas, Doel Delfland, Kerkenzorg en de Schuldhulpverlening van de gemeente Pijnacker-Nootdorp. De Week van het Geld wordt mede mogelijk gemaakt door Fonds 1818.