Nieuwe mensen leren kennen en je Nederlands oefenen?

Het Taalcafé is een ontmoetingsplek voor iedereen die met taal bezig is, voor mensen die het Nederlands niet als moedertaal hebben en de taal graag beter willen spreken. Nederlanders en anderstaligen praten in groepjes over het thema van de ochtend, doen taalspelletjes en delen ervaringen. Je kunt in het Taalcafé binnenlopen hoe laat je wilt. Meedoen is gratis. Iedereen is welkom in het Taalcafé.

Tijdens het Taalcafé in de week van het geld praten we met elkaar over hoe het is om met geld om te gaan in Nederland. Daarnaast kijken we ook naar hoe dat is in andere landen. Dit zal zeker leiden tot mooie gesprekken en tips voor elkaar!

Taalcafé Buurt & Zo, Pijnacker

Vrijdag 27 maart 9.30-11.30 uur

 

 

De Week van het Geld wordt georganiseerd door SBJ SamenSterk in samenwerking met Schuldhulpmaatje, Humanitas, Doel Delfland, Kerkenzorg en de Schuldhulpverlening van de gemeente Pijnacker-Nootdorp. De Week van het Geld wordt mede mogelijk gemaakt door Fonds 1818.