Wil je grip krijgen op jouw geld en beter om kunnen gaan met tegenslagen? Sluit dan aan bij de training ‘Grip op geld’ bij Buurt & Zo in Pijnacker-Nootdorp. Je leert van de kennis en ervaringen van andere deelnemers. En je werkt aan jouw zelfvertrouwen in het omgaan met geld. Na deze training heb je meer invloed op jouw geldzaken én ben je beter in staat om tot oplossingen te komen. De training bestaat uit zes bijeenkomsten en is gratis. De locatie is in Buurt & Zo, Prins Hendrikstraat 28 in Pijnacker.

Hoe ziet de training eruit?
Je gaat aan de slag in een groep van 8 tot 12 personen. Iedere deelnemer heeft te maken met dezelfde uitdagingen en verleidingen op het gebied van geld. Maar elke deelnemer heeft ook zijn eigen ervaringen en kennis, die we met elkaar kunnen delen. Aan de hand van praktijkopdrachten bespreek je met de groep mogelijkheden en kansen om bewuster met geld om te gaan. De training wordt begeleid door medewerkers van de gemeente Pijnacker-Nootdorp.

Waarom deze aanpak?
Samen zijn mensen beter in staat om tot oplossingen te komen. En mensen die hetzelfde ervaren, begrijpen elkaars uitdagingen en kunnen elkaar daardoor nog beter stimuleren. Daarom werken we in groepen. Samen met mensen die je begrijpen, zoek je uit wat het beste werkt voor jou.

Data:

Dinsdag van 9.00-11.00 uur

7 april, 14 april, 21 april, 12 mei, 19 mei en 26 mei.

Donderdag van 19.15-21.15 uur

9 april, 16 april, 23 april, 14 mei, 21 mei, 28 mei.

Wilt u meedoen?

Wil je ook werken aan jouw zelfvertrouwen? Stuur dan een e-mail naar Astrid Turion via e-mail: a.turion@pijnacker-nootdorp.nl of bel naar telefoonnummer: 14 015.

De Week van het Geld wordt georganiseerd door SBJ SamenSterk in samenwerking met Schuldhulpmaatje, Humanitas, Doel Delfland, Kerkenzorg en de Schuldhulpverlening van de gemeente Pijnacker-Nootdorp. De Week van het Geld wordt mede mogelijk gemaakt door Fonds 1818.