Bij het ouder worden kunt u in het dagelijks leven wel eens geconfronteerd worden met gebeurtenissen en/of vragen waar u niet direct raad mee weet. Hierbij kunt u denken aan vraagstukken rondom het zelfstandig kunnen blijven wonen, contact met anderen, verminderde mobiliteit, gezondheidszorg, gemis van een dierbare, vrije tijds besteding etc. De sociaal werker senioren van de SWOP werkt samen met u aan het behouden of terugkrijgen van de eigen regie over het leven om zo prettig mogelijk oud te worden.
De sociaal werker senioren signaleert uw hulpvraag, inventariseert en onderzoekt deze. Ze biedt kortdurende ondersteuning en begeleidt u naar passende zorg- en hulpverlening. Blijkt bij doorverwijzing dat aldaar een wachtlijst is dan blijft de sociaal werker senioren, indien gewenst, in de tussentijd betrokken.

De sociaal werkers senioren zijn goed bereikbaar. Bijvoorbeeld tijdens het spreekuur in de Albert Heijn in Nootdorp, 1x per 2 weken (in de even weken) op dinsdagochtend van 10.00-11.00 uur of tijdens het wekelijkse spreekuur op vrijdag tussen 09:30 en 11:30 in Buurt&Zo (Prins Hendrikstraat 28) in Pijnacker. U hoeft daarvoor geen afspraak te maken. Als u niet in de gelegenheid bent om daar naartoe te komen dan kan er ook een afspraak gemaakt worden voor een huisbezoek. Neem dan contact op met de SWOP via 015 3692812.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *