Iedere donderdagochtend van 9.30 – 11.30 uur is er in de centrale lounge van Buurt&Zo een Crea inloop. Met koffie en thee en een gezellig contact met de deelnemers onder elkaar is er gelegenheid om te handwerken of een spelletje te spelen. De Crea inloop is een project van SBJ SamenSterk waardoor er meer doelgroepen bij betrokken worden. Zo zal het jongerenwerk in de schoolvakanties aansluiten en kunnen jongeren en ouderen met elkaar in contact komen. Voor jongeren een leuke manier om van ervaren handwerksters te leren haken, breien of een andere techniek onder de knie te krijgen, voor ouderen een leuke manier om andere contacten op te doen. Er is ruimte voor nieuwe deelnemers: loop op donderdagochtend eens binnen om de sfeer te proeven of neem contact op met Nelleke van Eck van Bibliotheek Oostland (op dinsdag of donderdag).

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *