Cabaretvoorstelling ‘Heimweeën’
Kom een avondje ontspannen in het vernieuwde theater CulturA & Zo. Het muzikale cabaretduo Spruijt & Opperman speelt op vrijdag 15 november van 20.00-21.15 uur de voorstelling Heimweeën. Wat heeft de jeugd van tegenwoordig het toch goed. True! Maar of we daar nou zo blij mee moeten zijn… We baden niet alleen in luxe, néé, we verdrinken erin. We verlangen naar een tijd waarin we niet lijden onder keuze, maar waarin wij onze keuzes leiden. En daarom heimweeën we. Heimwee jij mee?
Deze voorstelling is onderdeel van het theaterprogramma van CulturA & Zo.
Bent u mantelzorger? Dan is er een gratis kaartje beschikbaar.

CulturA & Zo
Dorpsstraat 7, Nootdorp

U kunt u voor deze activiteit inschrijven via deze link. Meer informatie over mantelzorg is te vinden op www.swop.nl/bmo.

Stichting Welzijn & Ondersteuning Pijnacker-Nootdorp, Stichting Bibliotheek Oostland en Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Midden-Holland (SBJ SamenSterk) organiseren gezamenlijk deze speciale week voor mantelzorgers. De Week van de Mantelzorg is financieel mogelijk gemaakt door de gemeente Pijnacker-Nootdorp.