Proeverij Vitaliteit; ‘Je persoonlijke APK in 2 uur
Door de snelheid van het leven raken steeds meer mensen uit balans. Kun je zelf invloed op uitoefenen? En hoe doe je dat dan? Tijdens deze proeverij Vitaliteit op donderdag 14 november van 19.15-21.15 uur licht Birgit Snelleman van Factor V de verschillende onderdelen om in balans te blijven toe. In kort tijdsbestek maak je een eigen totaalbalans (APK) op zie je in waar de grootste winst voor jou te behalen is. Deze workshop is voor iedereen geschikt, bij uitstek voor werkende mantelzorgers.

Dienstencentrum de Schakelaar
Mr. Dr. Van den Helmlaan 11, Pijnacker

U kunt u voor deze activiteit inschrijven via deze link. Meer informatie over mantelzorg is te vinden op www.swop.nl/bmo.

Stichting Welzijn & Ondersteuning Pijnacker-Nootdorp, Stichting Bibliotheek Oostland en Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Midden-Holland (SBJ SamenSterk) organiseren gezamenlijk deze speciale week voor mantelzorgers. De Week van de Mantelzorg is financieel mogelijk gemaakt door de gemeente Pijnacker-Nootdorp.