AED reanimatie
Je hoopt het nooit mee te maken, maar per week krijgen 300 mensen in Nederland een hartstilstand. Terwijl ze hardlopen, aan het werk zijn of in de bioscoop zitten. Weet je wat je moet doen als je iemand in elkaar ziet zakken? Leer de eerste beginselen van reanimatie van EHBO instructeur Wim Tas van Rode Kruis Pijnacker-Nootdorp door middel van demonstraties, theorie en praktijkoefeningen met AED en reanimatiepop op donderdag 14 november van 10.00-12.30 uur

Buurt & Zo
Prins Hendrikstraat 28, Pijnacker

U kunt u voor deze activiteit inschrijven via deze link. Meer informatie over mantelzorg is te vinden op www.swop.nl/bmo.

Stichting Welzijn & Ondersteuning Pijnacker-Nootdorp, Stichting Bibliotheek Oostland en Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Midden-Holland (SBJ SamenSterk) organiseren gezamenlijk deze speciale week voor mantelzorgers. De Week van de Mantelzorg is financieel mogelijk gemaakt door de gemeente Pijnacker-Nootdorp.