Rondleiding museumhoeve Molenaar en bierproeverij voor de liefhebber
Historische tractoren en andere onderdelen van ons agrarisch cultureel erfgoed zijn te bewonderen in een unieke historische setting, hoeve Molenaar uit 1787 in Berkel en Rodenrijs. Laat u op woensdag 13 november van 9.30-12.15 uur meevoeren langs vele materialen en kom onder de indruk van de landbouw en het dagelijks leven van vroeger. Daarnaast is er uitleg over biologische bieren mét proeverij voor wie wil. Hoeve Molenaar is niet rolstoeltoegankelijk. De Sponsorbus verzorgt het vervoer vanaf de Schakelaar. Verzamelen: 9.30 uur.

Dienstencentrum de Schakelaar
Mr. Dr. Van den Helmlaan 11, Pijnacker

U kunt u voor deze activiteit inschrijven via deze link. Meer informatie over mantelzorg is te vinden op www.swop.nl/bmo.

Stichting Welzijn & Ondersteuning Pijnacker-Nootdorp, Stichting Bibliotheek Oostland en Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Midden-Holland (SBJ SamenSterk) organiseren gezamenlijk deze speciale week voor mantelzorgers. De Week van de Mantelzorg is financieel mogelijk gemaakt door de gemeente Pijnacker-Nootdorp.