Mindful-easy wandelen
Mindfulness betekent bewuste aandacht voor het huidige moment. Leer om kleine dingen in jezelf en in de natuur bewust te worden tijdens het lopen. Je ervaart dat je hoofd leeg wordt, je spanning loslaat en energie op doet tijdens het wandelen. Wandelt u mee? De wandeling is op woensdag 13 november van 13.00-14.15 uur. Vooraf is er eerst een kop koffie of thee met wat lekkers en daarna voert de wandeling door het Balijbos. De coach van Mica Yoga geeft een aantal bewustwordingsoefeningen en oefeningen om het lichaam voor te bereiden op de wandeling. Het tempo en de moeilijkheidsgraad van deze mindfulness wandeling is speciaal afgestemd op mantelzorgers met fysieke klachten.

De Brede Hoek
Nieuwkoopseweg 59, Nootdorp

U kunt u voor deze activiteit inschrijven via deze link. Meer informatie over mantelzorg is te vinden op www.swop.nl/bmo.

Stichting Welzijn & Ondersteuning Pijnacker-Nootdorp, Stichting Bibliotheek Oostland en Stichting Jeugd- en Jongerenwerk Midden-Holland (SBJ SamenSterk) organiseren gezamenlijk deze speciale week voor mantelzorgers. De Week van de Mantelzorg is financieel mogelijk gemaakt door de gemeente Pijnacker-Nootdorp.